KRBOVÉ VLOŽKY BEF

11.09.2010 14:25

 

Krbové vložky nové generace Start a Blanzek pro teplovzdušné vytápění a teplovzdušné rozvody vzduchu.Nové krbové vložky Aquatic s teplovodním výměníkem a automatickou regulací spalování.Krbové vložky s akumulací Optim pro akumulační obestavby.Designové krbové vložky Extra line rohové a velkoformátové prosklení.

Celolitinová konstrukce topeniště zaručuje vysokou životnost. Centrální přívod spalovacího vzduchu z exteriéru s integrovaným kolektorem je optimální pro připojení automatické regulace spalování. Splňuje limity nové německé Spolkové vyhlášky o ochraně před imisemi BlmSchV. Hlubší topeniště se speciálním tvarem zábrany zlepšuje komfort obsluhy a zajišťuje výborné prohořívání paliva, čímž vylepšuje technologii PB.Nová technologie spalování “CTC“

Pro dosažení nejlepších parametrů hoření litinových krbových vložek byl vyvinut systém Controled Triple Combustion řízené trojité spalování. CTC posunuje účinnost litinových krbů na 76%. Současně se dosáhne velmi pomalého a čistého spalování.

Výborné výsledky CTC jsou dosaženy úplným utěsněním spalovací komory včetně čelního skla, řízeným startovacím vzduchem a také řízeným horním spalovacím vzduchem, který omývá a čistí sklo a současně plynule reguluje výstup spalin. Samozřejmostí je sekundární spalování ve všech režimech hoření. Systém umožňuje přivedení externího vzduchu k těmto litinovým krbovým vložkám.
Nová technologie „CTC“ vylučuje používání komínové klapky u krbových vložek.

 

BLANZEK 71 CP

nová rohová krbová vložka bez dělícího sloupku.

 

 

 

 

Zpět

Vyhledávání

Krby Dvořák kamnářství

Krby