BRULA ORTNER SILATERM Materiály pro stavbu krbů

16.10.2019 11:53

Na stavbu krbů používáme zásadně materiály od těchto výrobců.Za 25 let Naší praxe je máme plně odzkoušené a můžeme je vřele doporučit.

 

BRULA

Brula je přední německý specialita na sálavé teplo a jeho akumulaci, což je oblast, která díky trendu vysoce úsporných a pasivních staveb získává stále větší důležitost. Brula v této oblasti přišla s celou řadou inovací a zejména systémovými řešeními, která kromě sálavých krbů a kamen zahrnují také:

elektronickou regulaci vzduchu,

externí akumulační výměníky,

ověřené stavebnice, ze kterých kamnář sestaví topeniště dle potřeb daného prostoru.

Pokud požadujete řešení sálavého krbu pro pasivní stavbu s ověřeným minimálním výkonem, je Brula jednoznačným favoritem. Vynaložené vyšší náklady se rychle vrátí v podobě:

vysokého tepelného standardu po dlouhou dobu,

nízké spotřebě dřeva,

a minimální nutnosti údržby.

 

ORTNER

V průběhu let investovala společnost Ortner do výzkumu a vývoje svých produktů. Výsledkem je vysoká kvalita a silná pozice značky Ortner. Tato získala v odborných kruzích punc kvality a prestižní postavení, a to nejen v Rakousku, ale i v zahraničí. Zde se prodává více než polovina celkové produkce společnosti Ortner.

Chcete Vaše kamna či krb hladký jako sádrokartonovou stěnu, "vyšpachtlovaný" do lesku, nebo naopak omítnutý omítkou s velkým zrnem? Nepřeberné množství různých omítek firmy Ortner vyhoví i nejnáročnějším"

Podle použité technologie a místa aplikace je nutné v kamnářském řemesle vybrat i správný materiál pro stavbu pláště. Materiály se liší schopností odvádět teplo, tloušťkou, systémem řezání i výstavby. Jen správný a kompetentní kamnář je schopen si vybrat ten, který skutečně potřebuje.

 

SILATERM

 
Kvalitní materiály na stavbu krbů od českého výrobce.
Česká republika patří v oblasti stavebních hmot mezi světové pojmy, čeští odborníci na žáruvzdornost a akumulaci jsou celosvětově velmi ceněni. SILATERM v sobě tak zúročuje spolupráci s renomovanými kamnáři, předními technology, vysokými školami a laboratořemi.
Zpět

Vyhledávání

Krby Dvořák kamnářství

Krby